Header image  
 
  
 
 
 
 

 
 
Produkter

Styrteknik AB är specialiserad på Honeywell och säljer ett komplett sortiment kring styr och övervaknings produkter av bland annat ventilation, värme- och varmvatten, komfortkyla, specifik temperaturreglering, belysningsstyrning och energioptimering.

Honeywell har förvärvat Saia-Burgess Controls AG och Styrteknik tillhandahåller och programmerar även styr- och reglerprodukter från SAIA.

Vi säljer och installerar störningsfria frekvensomriktare från NFO.

För att styra och övervaka anläggningar använder vi främst dessa produkter.
Webbaserade system som gör att du snabbt och enkelt kan sköta din fastighet var du än är, med en dator och internet så loggar du dig in, och kan på distans sköta fastigheten.

Honeywell EAGLE
En fritt programmerbar webbaserad DUC som möjliggör all tänkbar styr- och övervakning för fastigheter.

Honeywell HAWK
En kraftfull integrations-DUC som hanterar de flesta av dagens kommunikationsprotokoll.

Honeywell ARENA NX
Ett toppmodernt webbaserat övervakningssystem med förenklad integration av samtliga produkter i din anläggning. Vill du få energirapporter varje månad, temperaturrapporter, jämförandestatistik, email och SMS-larmfunktioner eller kunna ställa larmnivåer för att hitta avvikelser som kostar både pengar och besvär, då är detta valet.

Honeywell EBI

Honeywell EBI
Detta system integrerar säkerhet och övervakning. EBI tar hand om fastighetens totala behov som till exempel brandlarm, inbrottslarm, passagekontroll, kameraövervakning, produktkontroll, energiprogram, samt styr- och övervakning.

EBI integrerar alla dessa funktioner i ett och samma program, det ger en stor total kostnadsbesparing både vid installation som vid utbildning, det är alltid enklare för en fastighetstekniker att lära sig ett program att hantera än 4-5 olika produkter, det finns undersökningar som slår fast att en avkastning på 20 % årligen kan förväntas med ett integrerat system.

Övriga produkter
Styrteknik lagerför även äldre produktsortiment från Honeywell, såsom reglercentraler, givare, ställdon, pneumatiska- mekaniska och elektriska.

HoneywellShop

 

För säkra anslutningar via IPSec VPN tillhandahåller vi programvara från TheGreenBow.
TheGreenBow Enterprise Security Software, IPSec VPN Client software, File and Email encryption

 

 
 

 
INFORMATION
 
 
Copyright © 2017